divendres, 6 de juny del 2008

Ca la Dona

propera reunió de la Campanya, a Barcelona: dimecres 11 de juny, a les 19 h, a Ca la Dona (Casp, 38, principal, 08010 de Barcelona)

Aquí venen diverses informacions:

més convocatòries per a donar suport a la gent citada:

* Tortosa, dilluns 9 de juny, al llarg del matí, almenys 15 persones han estat citades per aquell dia.
* Sant Feliu de Llobregat, 11 de juny, 10 h, jutjat d'instrucció número 2 (vegeu http://avortamentmolins.blogspot.com/)
* Barcelona, 10 de juny, 10.30 h, jutjats d'instrucció (pg Lluís Companys, 1-5)
* Barcelona, 11 de juny, 12 h, jutjat d'instrucció número 25
* Reus, 12 de juny, a les 12.45 al jutjat d'instrucció número 1
* Badalona, 16 de juny, 10.30, jutjats d'instrucció
* Barcelona, 17 de juny, 10.00 h, jutjat d'instrucció núm. 27 (pg. Lluis Companys, 1-5)
* Barcelona, 17 de juny, 11.15 h, jutjat d'instrucció núm. 14 (pg Lluís Companys, 1-5)

* hi ha hagut, ja, com a mínim, 13 persones que ja han anat a declarar, a Molins, Manresa, Reus, Barcelona, Sant Feliu, Lleida i Tortosa.
* hi ha, almenys, 2 persones més que estan citades aquests dies (la Sínia i Barcelona), però encara no tenim les dades.
* aquests dies estan citant a dones també al País Valencià.
* hi n'hi ha d'altres, de les que no tenim informació.

Des de Molins: estan provant un bloc, hi podreu trobar infos diverses sobre la Campanya a Molins: http://avortamentmolins.blogspot.com/

Des de Castelló de la Plana: la Xarxa Feminista de la Plana (composta per Maulets, Endavant, Dones en Lluita i Dones de Negre i altres) s'han adherit a la Campanya. Van lliurar 104 autoinculpacions el 8 de març, i el jutjat s'ha posat en contacte amb la Policia Nacional per a què aquesta es posi en contacte amb elles (?!!!?!!?!). Esperen començar a ser citades aviat. Podeu veure algunes informacions seves a indymedia: http://laplana.indymedia.org/node/234.

Des de l'Assemblea de Feministes Autònomes per la Despenalització de l'Avortament:"esteu convidats i convidades al sopador que farem el divendres 6 de Juny a Kasa la Muntanya (Av. Sant Josep de la Muntanya 33. metro lesseps, Barcelona).Hi haurà una expo i còctel final!

Mocions als ajuntaments: donat que són diversos els col·lectius que hi esteu mostrant interés, us reenviem el llistat de municipis on s'han presentat mocions per la despenalització de l'avortament i tres models diferents (dos ICV-v-EUiA, un Poble i Progrés). Teniu present que molts demanen "per una nova llei" (llei de terminis). Des de la Campanya, com a moviment que aplega gent diversa, treballem PER LA DESPENALITZACIÓ, i incloem col·lectius que no volen una nova llei sinó DESPENALITZACIÓ+REGULACIÓ SANITÀRIA, així com altres que demanen DESPENALITZACIÓ+LLEI DE TERMINIS (es mouen entre les 16 i les 26 setmanes -per l'avortament per decisió lliure de les dones- i mantenen més enllà d'aquests terminis sota supòsits diversos -malformació del fetus, risc greu per la salut psíquica o física de la dones, i en ocasions per la situació sòcioeconòmica-, si no ens equivoquem quan redactem això).(esperem que aquest hiperresum sigui comprensible)

Adjuntem també un article d'un catedràtic del país valencià, sobre com el fonamentalisme catòlic crea una enemiga: l'avortisme. I explica quan va començar a entrar l'avortament en els codis penals, mentre abans era quelcom que resolíem amb la solidaritat entre dones (i amb dones sàbies que feien avortaments amb qualitat i calidesa).


TOTES HEM AVORTAT! tots han acompanyat!
--
Campanya pel Dret a l'Avortament
dretalpropicos@gmail.com
telèfon 934127161